MASTER OF SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2304 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Master of Sushi. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 19:00 Helaas was de tonijn grijzig en prikte op de tong. Dus ik heb sterk het vermoeden dat deze niet goed meer is. De tonijn van de Maki was wel mooi van kleur.
19 jun 2024 om 22:31 Was weer superlekker en consequent vers. Keurig op tijd bezorgd ondanks dat jullie altijd druk zijn (goed teken). Als wij hadden moeten wachten was dat het zondermeer waard geweest. It's worth the wait! Erg vriendelijke bezorgdame.
19 jun 2024 om 20:44 De krokante sushi was gefrituurd, proefde naar oud vet. De eerste keer dat de kwaliteit voor ons echt onder de maat was. Ook de andere varianten waren mindere lekker. We bestellen vaker, dus kunnen vergelijken. Normaal altijd wel tevreden.
13 jun 2024 om 21:02 Superlekker, goede kwaliteit. Exact op de gewenste tijd bezorgd.
8 jun 2024 om 20:47 Er werd verteld dat het 40 min duurden maar uiteindelijk was het 100 min verder
7 jun 2024 om 21:40 Beste pokebowl die ik ooit heb gegeten! Vriendelijk personeel en bezorgster! Zeker een aanrader!
31 mei 2024 om 20:28 Er werd al aangegeven dat het druk was dus ging er al vanuit dat het lang zou duren. Ondanks dat was het eten erg lekker en nog warm en knapperig!! Aanrader.
29 mei 2024 om 21:00 Duurde iets langer dan vermeld, maar werd keurig gebeld om aan te geven dat het iets later kwam. Zeer vriendelijke bezorger, die nog excuses aanbood voor de late(re) bezorging. Heel netjes, maar vond ik niet nodig. Het was super lekker, zoals altijd
26 mei 2024 om 22:17 Alle gerechten die wij tot nog toe gegeten hebben waren buitengewoon smaakvol. Aanrader: surf 'n' turf en carpaccio. Zonder twijfel gebruiken ze verse ingrediënten en ieder gerecht is op de correcte wijze gemaakt.
23 mei 2024 om 19:48 Altijd erg lekkere sushi. De wasabi was erg dun of verdund….. maar goed ook want was super pittig
22 mei 2024 om 6:27 Niet veel woorden nodig. Vriendelijk personeel, schone zaak, gezellige uitstraling, sushi van kwaliteit! Nu hadden we rollen met ebi carpaccio. Beiden een aanrader!
18 mei 2024 om 20:12 Prima