MASTER OF SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2262 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Master of Sushi. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 21:26 Was weer mega lekker!
18 feb 2024 om 22:53 vers lekker, perfect. En we kregen ook een klein extraatje als cadeautje voor onze jarige dochter. Attent en top!
18 feb 2024 om 22:00 Wij zijn groot fan. Zo vers, zo lekker, zo hoort sushi te zijn. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Nog belangrijker, ze weten wie je bent! Waar vindt je dat nog?
17 feb 2024 om 21:32 Zoals altijd weer uitstekend. Lekker sushi. Prima levering optijd. Vriendelijke bezorger.
12 feb 2024 om 7:48 Zoals gewoonlijk keurig op tijd klaar, gezellige en persoonlijk sfeer. Sushi rijst was perfect. Verse gyoza, verrukkelijk! Wat een (smaak)beleving weer. Geen andere meer voor ons! TOP!
10 feb 2024 om 19:43 Prima bezorging. Sushi was van so so kwaliteit. Niet heel vers (smakend) maar ook niet slecht
29 jan 2024 om 0:09 Super
28 jan 2024 om 21:19 Erg lekker! Voor herhaling vatbaar
27 jan 2024 om 21:19 Very delicious!
20 jan 2024 om 7:13 Super aardige mensen die echt hun best doen om alles goed te laten verlopen. Kwaliteit vond ik helaas niet goed. De rijst had geen smaak en drogere harde korrel. Elk rolletje was gevuld met een komkommer deel waardoor het een saaie beleving werd.
8 jan 2024 om 12:37 Op afgesproken tijd. Ondanks afstand waren warme producten nog steeds warm. Sushi heerlijk. Er wordt gerookt in de auto waarin eten vervoerd wordt. Je ruikt t aan de tas, gelukkig niet aan het eten
7 jan 2024 om 12:17 We hadden ruim op tijd een bezorgtijd aangegeven maar de bezorging was een half uur te laat. Dat vind ik buiten de marge. Dan graag een berichtje dat er vertraging is en hoe laat de bezorging wordt. Eten prima!